npf toplogo new3 lite

Puget

Puget

Hva er det folk tenker på når de hører Puget og Millennium? Vann, vann og mer vann... Samt noe vind. Det var så mye vind at to av stolpene som holdt oppe nettet til CPL og SPL banene datt ned, og programmet der ble satt på pause. Solen valgte å komme frem for ordentlig på søndagen sånn at man skjønte hvorfor man dro fra kalde, snøete Norge uten regn og vind for å spille ut. 

Men været har ikke holdt spillerne våres unna banene! Fra Norge var det totalt seks lag som spilte, inkludert landslaget. Resultatene ble:

Norges Veteran landslag - 8.Plass
Rønholt Blast - 9.plass i CPL
Drammen Solid - 15.plass i CPL
Poisen Ivy Drammen - 32.plass i D1
Oslo Embers - 3.plass i D2
Oslo Envy - 6.plass i D2 

Når det kommer til veteran landslaget så hadde vel de fleste her hjemme i Norge håpet på at det ble streamet. Men noe så feil kunne man ta. Dette ble altså ikke streamet. Noe som er ganske kjedelig for de som sitter hjemme og vil følge med. I tillegg så er det da ganske så umulig å kunne se på gamene i etterkant for videre trening og vurderinger. 

På fredagen og ved innledende runder for veteran landslaget så måtte de fleste komme løpende i hu og hast. For en time før de egentlig skulle spille fikk noen av spillerne beskjed om at første gamet var dyttet frem, og at de skulle spille på en helt annen bane enn de først hadde fått beskjed om. Heldigvis var alle spillerne på site og det tok ganske kort tid å samle alle sammen. 

Enda det var en ganske så upraktisk start på turneringen med en sånn beskjed så fungerte laget supert. Det var rolig i pit'en og alle hjalp hverandre. Kommunikasjonen fungerte godt ute på banen. Man kunne se at spillerne hadde det gøy ute på banen og tok det med ro inne i pit'en. Alt dette kokte ned til at det ble bra spill og en rullering mellom spillerne som fungerte godt. 

På lørdagen kom laget videre og det ble vinn eller gå hjem situasjon. Schedulen ble igjen flyttet når Norge skulle spille mot Sverige. En situasjon som fikk folk til å tenke mer enn nødvendig og det ble ikke like rolig pit'en som på fredagen. Dette gjorde at spillet ute på banen fikk litt mindre samhold og kommunikasjonen ble litt dårligere. Dessverre så tapte Norge mot Sverige og måtte gi seg da. Med litt mer trening rundt stressende situasjoner og kommunikasjon så kan vetran landslaget klatre enda lenger opp på stigen. Blir morsomt å følge med på treningene og uttaket til vetran landslaget som drar nedover til neste år. 

Carina Resve Karterud

Skrevet av : Carina