npf toplogo new3 lite

Bitburg 12.05

Jentene våre har spilt 3 av 4 innledende i dag.
Organiseringen har ødelagt ganske mye for landslaget. Mange kan nok se på det som en unnskyldning for spillingen,
men jentene har spilt supert etter forutsetningene de har fått!
Millennium har rota til skikkelig sånn at landslaget måtte spille uten treneren sin i hele dag siden han hadde games med eget lag mens landslaget spilte.
Og siste gamet mot Frankrike så mistet de halve laget på grunn av schedulen kræsjet med schedulen til et av lagene som jentene tilhører.
Ganske kjipt da man trenger alle spillere og treneren som kjenner alle spillerne for å nå det målet som jentene hadde når de dro nedover.
Nemlig å vinne.

Tyskland var de første landslaget spilte mot. Som trener for det gamet hadde de Nick Truter.
Gikk litt så som så og det ble prøvd litt forskjellig, men det gikk ikke Norge sin veg.
Tapte dessverre 3-1.

Mot Russland så pushet jentene litt mer og fikk kommunikasjonen mer i gang. Benedicte gjorde en god jobb med å lytte til laget og sende utpå det laget som virket best.
Det gamet vant Norge 4-2.

Når det var på tide å spille mot Frankrike så måtte fire av spillerne til Norge gå.
Var ikke kun Norge som måtte si hade til sine spillere, men Norge kjente det ganske godt da kun fem var igjen for å spille.
Det gikk greit i starten og de klarte å holde. Men dessverre så tapte de 3-1 da kommunikasjonen ikke var på topp.
I starten av gamet var kommunikasjonen ganske dårlig, men den kom seg for hvert poeng.
I løpet av dette gamet hadde de Svein Flatebakken som coach.
Som pit crew var det fedre og ganske mange Embers folk, men det morsomme og ganske koselige i Millennium er at andre kommer å hjelper også.

Om de kun kjenner en eller noen få så er de behjelpelige. Så det å nevne navn blir litt for mye og vanskelig da det finnes så mange snille sjeler der ute.
I morgen har de siste innledende mot Storbritannia. Så da det bare å vente å se hva som skjer!

De andre norske lagene har gjort det bra i løpet av dagen. Rønholt Blast vant 6-1 mot Vision Marseille, men tapte 5-0 mot Breakout Spa.
I morgen skal de spille mot Joy Division Stockholm og Red Storm Moscow.
Stå på gutta! Drammen Solid tapte 3-2 mot Manchester Firm, men venta 6-4 mot Vienna United! I morgen skal de spille mot Toulouse Tontons og MLKings Prague. Lykke til!
Poisen Ivy Drammen var ganske uheldige i dag og tapte 4-2 mot FiveStar Lleida 3, og tapte 4-0 mot Brussels Heat. I morgen skal de spille mot Droogs Frankfurt 2. Stå på jenter, dette klarer dere.
Oslo Embers gikk på et tap mot 2easy Warsaw. Det ble 4-3 til 2easy. Mot Cologne Hurricanes 2 så vant de 3-1. I morgen spiller de mot Paderborn Revolution. Lykke til!
Bergen Legacy vant 5-1 over Ranger Warsaw 2, men tapte dessverre 3-2 mot Galapagos Tortugas. I morgen spiller de mot Assala Legend Libreville. Stå på og lykke til!

Carina Resve Karterud

Skrevet av : Carina

1000 Tegn igjen