npf toplogo new3 lite

Bitburg 13.05 og 14.05

Bitburg 13.05 og 14.05

Landslaget vårt var heldigere på lørdagen. Treneren måtte ikke være et annet sted under siste innledende mot Storbritannia og under gamet om fjerde og tredje plassen mot Russland. Schedulene ble ikke et problem da det ene kræsjet som oppsto verken tok fra landslaget mange av spillerne eller treneren. Man kan se det godt på hvordan spillet mot Storbritannia var at coachen var tilstede. Spillet hadde god kommunikasjon og push igjennom alle poengene. Norge vant over Storbritannia med 4-0. Dermed ble det nok vinnende games til å spille mot vinneren av Storbritannia og Russland om tredje og fjerdeplassen.

Det endte med at Norge spilte mot Russland. Mot Russland hadde vi alle 9 spillere og trener i pit’en sammen med et fantastisk pit crew som var der hele lørdagen. Kommunikasjonen og pushingen som jentene hadde hatt mot Storbritannia fortsatte de med mot Russland. Det var god stemning i pit’en og jentene hadde det gøy. De vant 4-0 over Russland og tredjeplassen er Norges!

Rønholt Blast spilte to games på lørdagen. Et mot Joy Division Stockholm hvor de tapte 7-3. Enda de tapte var det et utrolig spennende game hvor det gikk mye frem og tilbake. Det siste gamet spilte de mot Red Storm Moscow og vant 6-5. Dessverre var ikke dette nok til å få de videre.

Drammen Solid hadde også to games på lørdagen. De møtte Toulouse Tontons først hvor de tapte 5-0. Deretter møtte de MLKings Prague hvor de igjen tapte 5-0. Tre tap og et vinn gjorde at de dessverre ikke gikk videre.

Poison Ivy Drammen hadde sin siste innledende på lørdagen mot Droogs Frankfurt 2. Dette vant de 4-3 på overtid. Men med to tap dagen før så gikk de dessverre ikke videre.

Oslo Embers hadde siste innledende på lørdagen mot Paderborn Revolution. Dette vant de 4-0. De gikk videre og spilte første Sunday club gamet på lørdagen. De spilte mot Kingsize Berlin og vant 4-3 over de på overtid. De gikk videre fra 1/8 finalen og til ¼. Men på søndagen mot Elite Ile d Oleron så ble eventyret ute da de tapte 5-1.

Bergen Legacy møtte Headshot Moscow i siste innledende på lørdagen. De tapte 4-0 og gikk dessverre ikke videre.

Sammenlagt ligger de norske lagene nå på:
Rønholt Blast – 11.plass i CPL
Drammen Solid – 17.plass i CPL
Poison Ivy Drammen – 30.plass i D1
Oslo Embers – 3.plass i D2
Oslo Envy – 12.plass i D2
Bergen Legacy – 20.plass i D2

Carina Resve Karterud

Skrevet av : Carina

1000 Tegn igjen